International Convention in Cologne 2012

Afgelopen weekend was ik in Keulen. U zult ongetwijfeld vragen wat ik in Keulen te doen had. Welnu, ik woonde een internationale conferentie bij van ACN. Het is mijn allereerste internationale conferentie sinds ik met ACN ben gestart in juni 2012.

Wereldwijde marktleider

ACN is opgericht in 1993 door vier ondernemers. Sinds de oprichting is ACN steeds een van de snelstgroeiende bedrijven ter wereld geweest. ACN biedt klanten een alternatief voor diensten die ze elke dag gebruiken, zoals vaste en mobiele telefonie, internet, energie, evenals de laatste technologieën en baanbrekende diensten van de toekomst zoals digitale telefonie en de revolutionaire beeldtelefoon. De beeldtelefoon van ACN biedt consumenten de unieke mogelijkheid om “face-to-face” vanuit hun eigen huis met elkaar te communiceren. ACN’s jaarlijkse omzet is gegroeid tot meer dan een miljard euro, en het bedrijf groeit ieder jaar gestaag.

Wat betekent dit voor u? Voor onze klanten betekent het diensten van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Voor mensen als u betekent het een fantastische zakelijke mogelijkheid met een belangrijke persoonlijke en financiële voldoening. Dankzij de unieke ACN Opportunity, gecombineerd met de aanzienlijke groeimogelijkheden van directe verkoop, heeft ACN een van de meest fantastische zakelijke mogelijkheden ooit weten te creëren. Bent u klaar om uw leven over een andere boeg te gooien?

Met ACN kunt u uw eigen organisatie hebben, maar staat u er nooit alleen voor!

The Family Network

De geschiedenis

ACN is al meer dan 20 jaar een succes, en het einde is nog lang niet in zicht. Vandaag de dag is ACN ’s werelds grootste direct seller op het gebied van telecom. Ook is ACN een van ’s werelds grootste direct sellers op enig ander gebied. ACN heeft miljoenen tevreden klanten in 23 verschillende landen op vier continenten, en we blijven groeien!

ACN werd opgericht in 1993 in Southfield, Michigan (Verenigde Staten) en bood in eerste instantie “long distance” telefonie namens het bedrijf LCI International. ACN nam al snel een belangrijke positie in op het gebied van sales en marketing. LCI werd later voor 4,4 miljard dollar overgenomen door Qwest Communications; ACN vertegenwoordigde een derde van het bedrijf.

De internationale uitbreiding begon in juni 1997, toen ACN de zaken uitbreidde naar Canada. In 1998 breidde ACN uit naar Europa, door diensten aan te bieden in het Verenigd Koninkrijk. Het Europese hoofdkantoor van ACN in Amsterdam werd geopend in 1999. Dit kantoor vormde de basis voor verdere uitbreiding in Europa. Duitsland, Nederland, Zweden en Denemarken volgden elkaar snel op.

In de zomer van 2001 werd Noorwegen toegevoegd aan het rijtje ‘ACN landen’ in Scandinavië. Het jaar daarop breidde ACN uit naar Ierland, Oostenrijk en Italië en werd mobiele telefonie geïntroduceerd in de Scandinavische landen. In 2004 breidde ACN uit naar Frankrijk, België, Zwitserland, Spanje en Portugal, en werd later dat jaar actief in het Aziatisch-Pacifisch gebied door haar activiteiten te introduceren in Australië. Vanaf 2006 kunnen ook mensen in Nieuw-Zeeland en Polen profiteren van onze diensten.

Nu biedt ACN diensten aan in 23 verschillende landen, en daar komen er nog meer bij. ACN heeft kantoren in Europa, Noord-Amerika en het Aziatisch-Pacifisch gebied. De traditie van het bedrijf om diensten te bieden die consumenten iedere dag nodig hebben en gebruiken, wordt voortgezet en de grootste groei van ACN moet nog komen.

bron: http://www.acneuro.com/NL/AboutUs/ACN_AboutUs_NL.html#.UH3dmm8xrRo

Keulen

Hoe was Keulen? In één woord “Amazing“! 23 landen bij elkaar op één plaats met alleen maar één doel voor ogen: “Watch and learn from the best to be succesfull to in this business and in life“! Maar waar ik achter ben gekomen is dat je in deze business er niet alleen voor staat. Wij slagen alleen, als we anderen helpen om ook succesvol te worden. Think big! Als je succesvol wilt worden, leer van hen die het al zijn. Nederland was in Keulen vertegenwoordigd met meer dan 500 onafhankelijke ACN vertegenwoordigers!

ACN International Convention in Cologne 2012

Asos Harsin

Maar het mooiste moment was voor mij persoonlijk, dat onze Regional Vice President en oprichter van onze Family Network, Asos Harsin, één van de sprekers was tijdens de event! Asos, hij is de voorbeeld voor velen, dat alles mogelijk is in deze business, zolang je erin gelooft en er ook daadwerkelijk voor gaat. Hij was een “refugee“, een politieke vluchteling uit het Irak onder het bewind van dictator Saddam Hoessein. Als jonge jongen naar Nederland gekomen. Niet gestudeerd, was op zijn 18e een pizzabezorger en nu tien jaar later, één van de hoogste posities binnen ACN heeft gehaald. Zoals één van de sprekers over Asos zei: “From refugee to RVP“!

ETL in 60 dagen 

Waar ik ook trots op ben, is dat ik ook zelf op het podium mocht komen omdat ik, vanaf het moment dat ik was gestart, binnen 60 dagen de positie van Executive Team Leader hebt gehaald. Die titel bracht mij extra glans, omdat Gianni Loppies en ik de allereerste Molukkers zijn, die dat hebben gepresteerd binnen ACN. Helaas was Gianni niet aanwezig toen wij gehuldigd werden, waardoor ik de allereerste Molukker was, die het podium mocht betreden op een internationale conferentie van ACN. Uiteraard met onze Molukse vlag! Nu is mijn doel, om over een half jaar, wanneer de volgende conferentie in Boedapest zal plaatsvinden, ik daar als Team Coordinator met mijn hele organisatie aanwezig zal zijn! Eén ding: “I will never stop!”

 

 

 

 

 

Advertenties

Een gedachte over “International Convention in Cologne 2012

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s