Update: Projecten

Photoshoot voor het boek "Portret van Kleurrijk Nederland."

Photoshoot voor het boek “Portret van Kleurrijk Nederland.”

Medio 2014 wordt een boek uitgebracht genaamd “Portret van Kleurrijk Nederland.” In dit boek komen diverse culturen aan het woord om te vertellen over hun leven en hun cultuur.

Voor de Molukse cultuur werd ik geportretteerd. Dit boek komt mede tot stand door George Arakel, die dit jaar op de Kleurrijke Lijst staat. Dat is een lijst waar The Brothers Timisela, Henry Timisela & Joshua Timisela ook op staan.

Het is voor mij een voorrecht en een eer om mee te werken aan de projecten van de gebroeders Timisela en George Arakel, namelijk de film “Jefta” die ook in 2014 uitkomt en het boek “Portret van Kleurrijk Nederland.” Om nog maar te zwijgen over mijn eigen boek Stilte na de stress, die hopelijk ook in 2014 uitkomt. Daarover binnenkort meer.

DE KLEURRIJKE LIJST IS EEN INITIATIEF VAN JOURNALISTE RAJA FELGATA. ZIJ KWAM OP HET IDEE OM DE KLEURRIJKE LIJST SAMEN TE STELLEN OMDAT ZIJ IN HET MEDIALANDSCHAP KLEUR EN DIVERSITEIT MISTTE, OOK IN DE REGULIERE TOP 100 LIJSTEN WAARBIJ HET VOORNAMELIJK GAAT OM GELD EN MACHT. SAMEN MET EEN TEAM VAN REDACTEUREN EN PARTNERS ZOALS E&Y, WOMEN INC, TEDXAMSTERDAMWOMEN EN DE BAAK – ZOEKT ZIJ HET HELE JAAR DOOR NAAR MENSEN DIE MET EEN KLEURRIJKE ACHTERGROND IN DE BREEDSTE ZIN VAN HET WOORD, NAAR ZIJ DIE HET VERSCHIL MAKEN. DE NIEUWE LEIDERS DIE MET HUN WERK EN PERSOONLIJKHEID EEN VOORBEELD ZIJN VOOR ANDEREN. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s