Journalist: ex-mariniers kaping De Punt bedreigen mij

  • Kaping De Punt in 1977

Gepubliceerd:

24 december 2013, 10:55 uur

 

DE PUNT – Journalist Jan Beckers zegt bedreigd te worden door ex-mariniers in verband met de beëindiging van de treinkaping bij De Punt in 1977.

Beckers deed met voormalig kaper Junus Ririmasse uit Bovensmilde onderzoek naar de beëindiging van de treinkaping. Dat leidde tot het boek ‘Het drama bij De Punt’. Bij de beëindiging van de kaping kwamen acht mensen om het leven, onder wie zes kapers en twee gijzelaars. Volgens Beckers zijn de kapers geëxecuteerd, maar de regering heeft dat altijd ontkend. Het ministerie van Justitie liet vorige week weten dat er toch nader onderzoek komt.
Beckers zegt over de bedreiging geïnformeerd te zijn door een betrouwbare bron uit de Nederlandse politiek. Hij houdt die bron geheim. De journalist laat zich door de bedreiging niet uit het veld slaan en doet ook geen aangifte.

Klik HIER voor de radio interview

 

Advertenties

Een gedachte over “Journalist: ex-mariniers kaping De Punt bedreigen mij

  1. Al deze bloeddorstige pieffenbende met hun ordenans strepen, penningen medailjes met hun status van dienst, voor des koningkrijk der nederlanden zij zullen alles eraf moeten scheuren,en zet ze allemaal op de “Schandpaal” van de meest gezochte misdadigers van Europa en de rest van de wereld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s