Malukucinema in Bovensmilde

Morgen komen Henry & Joshua Timisela naar Bovensmilde om de aanwezigen te informeren over de film “Jefta”. Bijzonder natuurlijk, aangezien ze vorig jaar in Assen waren.

image

Er is in een jaar tijd veel verandert. Toen ze vorig jaar oktober in Assen waren, stonden we nog aan de wieg van iets moois. Iets unieks. Men was nieuwsgierig. Wie zijn deze jongens? Wat zijn hun plannen? De broers trokken met hun Maluku Cinema delegatie door het hele land. Cuijk, Maastricht, Assen, noem maar op. De audities en de kick off party waren net achter de rug.

image

Eenmaal in Assen gekomen troffen de broers een volle zaal aan. De hele Molukse wijk kwam samen in het jeugdlokaal van de Molukse kerk Rehoboth. Vol met passie vertelden zij over hun plannen en voorbereidingen. Molukkers uit Assen waren sowieso nieuwsgierig naar de film “Jefta” gezien de banden wat sommige acteurs/figuranten met Assen hebben. De hoofdrolspeler Joenoes Polnaija (Jefta) komt uit Assen, net zoals Donna Patty – Kaidel, Jaco Kaidel en ik. Max Schurink komt uit Hoogeveen, maar woont in Assen.

Morgen komen de broers dus naar Bovensmilde. Imiddels zijn de opnames achter de rug en morgen zullen zij vertellen wat zij het afgelopen jaar allemaal hebben gedaan. U bent er toch ook?

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s