Weer boven water

IngridRering

Stel, je gaat gezellig in 2004 op vakantie naar Thailand. Het is kerstvakantie en je hebt een mooi hotel geboekt aan de kust. Het gezin heeft een lange reis achter de rug en iedereen is toe aan een heerlijk dagje strand. Lekker uitrusten en genieten van de mooie omgeving. Als je opstaat op 26 december is het heerlijk warm weer en ga je uitgebreid ontbijten. Aan tafel wordt doorgenomen wat iedereen graag wil. Na het ontbijt gaat iedereen naar het strand. De standstoel is uitnodigend en in principe de hele dag de plek waar je wilt zijn om te lezen en te zonnebaden. Gewoon een heerlijk vooruitzicht, maar hoe anders kan het gaan!

coverNet op het moment dat je rustig bent gaan zitten en je twee dochters in het water ziet pootje baden, hoor je in eens een enorm lawaai en zie je vanuit het water een grote golf opdoemen. Niemand verwacht een tsunami en wat er dan gebeurt, is levens veranderend.

De Nederlandse Ingrid Rering heeft een aangrijpend boek geschreven over haar gebeurtenissen voor, tijdens en na de tsunami, waarbij ze haar oudste dochter Dominique verloor. Haar indrukwekkende boek is getiteld “Weer boven water”.

U kunt haar boek bestellen via haar e-mailadres: ingridrering@gmail.com.

Haar website is www.ingridrering.nl.

Op tweede kerstdag wordt van Ingrid een interview uitgezonden bij Hart van Nederland bij SBS 6 over haar ervaringen tijdens de tsunami van 2004.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s